Lézeres Mezoterápia

Luxus a bőrnek!?

Már az első alkalommal is szuper látványos!

A Meso Laser prekozmetológiai  kezelések forradalmi átmenetet képeznek, a kozmetikai és orvosesztétikai kezelések között. A MILSYS® kezelések, nem csupán a bőr öregedési folyamataira kifejlesztett kezelések, hanem a lenyűgöző hatékonyságu lézerrel és valódi elektroporációval, igen sok problémamegoldó kezelést is el tudunk végezni. Rosacea kezelés, aknés gyulladt bőrök kezelése, pigmenthalványitó kezelések.

 

A MILSYS® FÓKUSZÁLT MEZOTERÁPIA

A bőr öregedése már huszonéves korban, láthatatlanul elkezdődik. A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük vele a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

 kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható.

A Meso Laser – más készülékkel ellentétben – eredeti elektroporációs technológiát alkalmaz. Eredményességét független hatástanulmány igazolta. Elektromos ingereket küldve úgynevezett “elektromos kapukat” nyit meg a bőrben, melyeken keresztül az aktív hatóanyagok igazoltan bejutnak a bőrbe. A kezelés végeztével ezek a kapuk bezáródnak, a hatóanyagok pedig bent maradnak, és ott fejtik ki hatásukat, ahol valóban szükséges. Az igazoltan eredményes Meso Laser elektroporációs technológia és az Age Attraction szuperprémium minőségű hatóanyagainak együttes alkalmazásával így valóban intenzív és tartós anti-ageing eredményt érhetünk el.

KINEK AJÁNLJUK?

Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével.

A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés, de az igazolt hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító anyagok használatára is.

MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hyaluronsav igazoltan bejut a bőrbe, amely képes megkötni és tárolni azt, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.).A MILSYS® lézeres mezoterápiához valódi hyluronsavat használunk mely egyedülálló, hisz 3 molekulaméretben tartalmazza a hyaluront, melynek 45%-a különleges mikromolekuláris hyaluron.

 

A MILSYS® LÉZERES MEZOTERÁPIA

Napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával.

VALÓDI KOLLAGÉN INDUKCIÓ

A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a bőr kollagénszintézise. Többek között ennek következménye a MILSYS® lézeres mezoterápia tartós hatása.

VALÓDI HYALURONSAV

A MILSYS® lézeres mezoterápiához valódi hyluronsavat használunk mely egyedülálló, hisz 3 molekulaméretben tartalmazza a hyaluront, melynek 45%-a különleges mikromolekuláris hyaluron.

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom. A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával. A készülék eredményességét független hatástanulmány igazolta.

MIÉRT AJÁNLOTT A LÉZERES MEZOTERÁPIÁS KEZELÉS?

 • Az intenzív lézerbesugárzás stimulálja a sejteket, működésre serkenti őket és egyedülálló kollagén termelődést indít be, miközben csökkenti a bőr esetleges gyulladásos folyamatait. 
 • A fókuszált elektroporációs technológia képes az aktív hatóanyagokat igazoltan bejuttatni a bőrbe, amik ezáltal belülről, sejtszinten újítják meg a bőrt. 

A LÉZER LENYŰGÖZŐ HATÁSA ALKALMAZHATÓ:

 • Az kollagén stimulálására, lifting és ránckezelésekre, kézfej bőrének regenerálására
 • A szemkörnyék feszesítésre, szem alatti táskák csökkentésére
 • Rosacea, akné, gyulladásos, érzékeny bőrterületek kezelésére
 • Mélyhidratáló kezelésekre
 • Terhességi csíkok halványítására
 • Cellulit kezelésre és alakformálásra
 • Lokális zsírbontásra (toka, lovagló és csípő tájék, belső comb, stb.)
 • Bőrszövet feszesítésre, kötőszövet erősítésre
 • Esztétikai műtétek elő- és utókezelésére, sebgyógyításra
 • KINEK AJÁNLJUK?

  30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket.
  A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

  MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS UTÁN?

  Részben egy azonnali hatásra, hiszen már az első kezelés is feszesebb, hidratáltabb külsőt kölcsönöz az arcodnak. Továbbá egy hosszú távú hatásra, mivel a hatóanyagok igazoltan a bőrbe kerülnek, amely képes megkötni és tárolni azokat, ezért hatással vannak az öregedési folyamatok lassítására és sokáig megmarad a fiatalos bőrkép.

  MILYEN HATÓANYAGOKAT HASZNÁLUNK?

  Minden kezelést az Age Attraction szuperprémium kategóriába tartozó, egyedülálló koncentrátumaival végzünk. A német Age Attraction manufaktúra termékeit kifejezetten a Meso Laser kezelésekhez fejlesztették ki, ezért az elérhető legmagasabb koncentrációban tartalmazzák a legfontosabb anti-ageing összetevőket (hyaluronsav, peptidek, növényi őssejt, vitaminok, para zsázsa, stb.). 

  A hatékony mezoterápiás kezeléshez orvosi tisztaságú hatóanyagokra van szükség, ezért a termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, és nem tartalmaznak semmilyen bőrt terhelő anyagot, paraffinokat, ásványi olaj származékokat, mesterséges illatanyagokat vagy parabéneket.

  A termékskála az otthoni ápoláshoz használatos készítményeket is tartalmazza, amelyekkel fokozható a kezelések hatása és még tartósabb eredmény érhető el.

  MIKOR NEM AJÁNLJUK A KEZELÉST?

  Rák, sclerosis multipex, epilepszia, bőrbetegség, lázas állapot vagy vírusos megbetegedés esetén, valamint botox injekciót követő hat hétben.

 • CW LASER KEZELÉSEK – Igazi nehézbombázót vetnél be a ráncok ellen?

 • A CW Laser kezelés még a Meso Laser palettán is prémium kategóriának számít, hiszen a bőröd háromszor annyi értékes hatóanyaghoz jut, melyek feszesítő hatását akár hónapokig élvezheted.

 • A hyaluronsavas arcfeltöltést ez idáig csak a ráncok alá történő beinjekciózásként alkalmazták. A csúcstechnológiának számító CW Laser azonban lehetővé teszi, hogy ne csupán az egyes ráncokat, hanem az arc teljes felületét hyaluronsavval töltsük fel – mindezt teljesen fájdalommentesen. 

  A kezelés során az egyik legerősebb anti-ageing összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser elektroporációs technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-ageing összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

  MIRE SZÁMÍTHATSZ KEZELÉS ALATT ÉS UTÁN?

  A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, bizonyos fázisaiban azonban enyhe kellemetlenséggel mindenképp számolni kell. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

  A kezelés után a bőröd azonnal és rendkívül látványosan feltöltődik. A rétegelt hatóanyag bevitelnek és a lézeres aktiválásnak köszönhetően a hyaluronsav nem szívódik fel egy-két hét alatt, és hosszú távon kifejtheti hatását a bőrödben.

  A kezelés időszaka alatt és után rendszeres, majd fenntartó otthoni éjszakai peeling kúra vagy hyaluron pótló és/vagy kollagén termelődést serkentő peptid alapú ápolás javasolt (Pure Face, Beta Hydroxy, Hyaluron3, Youth Wonder, Mystic Fruits vagy Youngernizer – problémaspecifikus kombinációja). A számodra legmegfelelőbb kombináció összeállításához kérd kozmetikusod tanácsát!

  KINEK AJÁNLJUK?

  A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható. 
  Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.

  KEZELÉSI PALETTA  CW LASER TECHNOLÓGIÁVAL: 


  HYALURON MAX SKIN BOOST – 25 év felett
  Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés

  Egy kezelés során: 

  • Triplex Hyaluronsav, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
  • Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
  • Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
  • AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés 9.990 Ft értékben.

  MESO DELUXE – 40 év felett
  Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés, peptid koncentrátumokkal az extra hidratált és feszes bőrért

  Egy kezelés során: 

  • Triplex Hyaluronsav, Youth Wonder peptidkoncentrátum, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
  • Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
  • Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
  • AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés 9.990 Ft értékben.

  MESO DIAMOND – Maximalistáknak
  Rétegelt hyaluronsavas arcfeltöltés és mély, irha szintű kollagén mátrix terápia

  Egy kezelés során: 

  • Triplex Hyaluronsav, Argirelin és organikus szilicium betöltés és aktiválás
  • Intenzív BETA-HYDROXY orvos-kozmetikai mélypeeling
  • Minimum 30 perces CW LASER stimuláció
  • Minimum 20 perces Medical Laser (mély, irha szintű kollagén indukciós biostimuláció)
  • AJÁNDÉK luxus nyak-dekoltázs feszesítés 9.990 Ft értékb

Egy készülék mely újraértelmezte a mezoterápia fogalmát

A Meso Laser kezelések hosszú távú sikerének titka a német gyártó filozófiájában rejlik, aki az első perctől elkötelezte magát, hogy megalkotja a legkiválóbb mezoterápiás készüléket. Nem alkudott meg, hanem a legmagasabb hatékonyságra törekedett, mind a gép technológiájában, mind a kezelésekhez alkalmazott hatóanyagokban. Így született meg a készülék, amely világszerte újraértelmezte a mezoterápia fogalmát. A lézeres csúcstechnológiának, a fókuszált elektroporációnak és az innovatív kezelési módszereknek köszönhetően ma már a Meso Laser készülék jelenti a kozmetikai ipar jövőjét.

LÉZERES PRECÍZIÓS KEZELÉSEK
– a jövő tecnológiája

A lézeres bőrfiatalítás fájdalommentes, műtéti beavatkozás nélküli kezelései egyre inkább előtérbe kerülnek az esztétikai intézményekben. Ennek egyedülálló képviselője a Meso Laser, amely a soft lézer legerősebb teljesítményével száll szembe az öregedési folyamatokkal, különös figyelmet fordítva a már kialakult ráncokra, és a megereszkedett bőrért felelős kollagén rostok rekonstrukciójára. A maximális kezelési eredményért a készülék kétféle hullámhosszú lézersugarat alkalmaz egyszerre, fókuszált kivezetőkön keresztül.

IGAZOLT HATÉKONYSÁG, A TÖKÉLETES EREDMÉNYEKÉRT

2017 januárjában független kutatói hatástanulmány készült a Meso Laser készülékről, amely kifejezetten a hatóanyagok fókuszált elektroporációval történő bőrbe juttatását vizsgálta. A készülék működése közben folyamatos bepillantást nyerhettünk a bőr alá, és bebizonyosodott, hogy a Meso Laser hatóanyag beviteli technológiája megkérdőjelezhetetlen.

JELENLEG MAGYARORSZÁGON A MESO LASER AZ EGYETLEN KÉSZÜLÉK, AMELY RENDELKEZIK ILYEN IGAZOLÁSSAL.