Mesotica
Tű nélküli mezoterápia

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Termékei fejlesztésénél a hatóanyag piacon fellelhető leginnovatívabb megoldásokra összpontosít.

Hatóanyagai dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott, magas koncentrációjú hatóanyag kombinációkon alapulnak. Ezen összetevőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer. A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőr működést.

Luxus a bőrnek!?

30 év fölött, már az első alkalommal szuper látványos!

Minden idők leglátványosabb anti-aging kezelései a Mesotica peptid kombinációival, kimagaslóan magas mezoterápiás szuperkoncentrátumaival.

Ezekkel a sejtkommunikáló anyagokkal non-invazív módon, fájdalom érzet nélkül érhetünk el BOTOX-szerű eredményeket, akár egy 1 órás kezelés alatt.

A bőr öregedése egy természetes folyamat, amit időben történő prevenciós kezelésekkel nagyon jól karban lehet tartani. A bőr kollagén – elasztin termelésének lelassulását sok minden befolyásolhatja a természetes öregedésen kívűl.

Az öregedésgátló, anti-aging szérumaink érett bőrre készültek, és jóval összetettebb védelmet biztosítanak. Intenzíven hidratálnak és regenerálnak, segítik a kollagéntermelést, javítják az elasztinrostok minőségét és megemelik a megereszkedett bőrt.Ha időben elkezeded a számodra megfelelő bőrápolást, megelőzheted a mély mimikai ráncok elmélyülését.

50-es éveink felett amikor a bőr elvékonyodik sokkal sérülékenyebb lesz, ezért fontos a dermális vastagság erősítése. A Mesotica termékei különleges PHA savkombinációi lehetővé teszik ennek erősítését, valamint a fáradt, stresszes bőr újrastruktúrálását.

Couperose

Az orcákon megjelenő hajszálértágulatokat nevezzük couperoses/roseceás bőrnek. Az arc két oldalának gyulladása, ami lehet passzív vagy aktív vérbőség.

A rosacea egy hajlam, ezért érdemes körültekintően kezelni. Többféle típusát ismerjük, van ahol már a kozmetikai kezelések csak az orvos együttműködésével fognak működni.

A couperos-és bőrtípus kezelése egy néz feladat. A Mesotica kifejlesztett erre egy speciális peptidet, ami bőrnyugtató és érfalerősítő hatása miatt nagyon eredményes kezeléseket produkál. Valamint UV mentes savkombinációink baktérium ölő hatásuk miatt képesek a felszaporodott atkákat elpusztítani. A fájdalommentesen kezelés után a gyulladásos tünetek látványosan lecsökkennek, a mindennapi rutint nem befolyásolják.

A kezelések a legoptimálisabb eredményekért, kúraszerűen ajánlottak, majd a szinten tartásuk havi rendszerességgel javasolt.

A kezelés árak, a felhasznált anyagoktól függően változhatnak!