Mesotica iPeptide™

A Mesotica a világon elsőként megalkotott egy innovatív, peptid központú termékcsaládot, ahol az intelligens peptidekkel hatékonyan aktiválja az öregedő bőr önmegújító folyamatait. Termékei fejlesztésénél a hatóanyag piacon fellelhető leginnovatívabb megoldásokra összpontosít.

Hatóanyagai dermatológiai és tudományos kutatásokkal alátámasztott, magas koncentrációjú hatóanyag kombinációkon alapulnak. Ezen összetevőknek köszönhetően a 35 év feletti, önmagukra és környezetükre igényes nők és férfiak szépségápolása új értelmet nyer. A 3D teljes bőrszerkezetet átfogó bőrápolási koncepciója high-tech hatóanyagokkal rétegenként (hidrolipid réteg, epidermisz, dermisz) építi újra az egészséges bőr működést.

Luxus a bőrnek!?

30 év fölött, már az első alkalommal is szuper látványos!

A sejt-kommunikációs hatóanyag,  az iPeptide™ (intelligens peptid), megfelelően magas koncentrációban képes a bőrfunkciók folyamatába beavatkozni. Képesek a bőr „ellustult gépezetét” a célnak megfelelő működésre ösztönözni.

A személyre szabott Mesotica iPeptide™ arckezelések során nagy hatékonyságú, kollagént aktiváló peptidekkel fiatalítjuk a bőrt, a botox-szerű, izomösszehúzódásokat megakadályozó peptidekkel pedig ellazítjuk a rögzült mimikai ráncokat.

Az iPeptide™ technológia megoldást nyújt a problémás bőrök kezelésére is- akne, hegek, couperose, hyperpigmentáció.

Minden idők leglátványosabb anti-aging kezelései a Mesotica peptid kombinációival, kimagaslóan magas mezoterápiás szuperkoncentrátumaival.

Ezekkel a sejtkommunikáló anyagokkal non-invazív módon, fájdalom érzet nélkül érhetünk el BOTOX-szerű eredményeket, akár egy 1 órás kezelés alatt.

A bőr öregedése egy természetes folyamat, amit időben történő prevenciós kezelésekkel nagyon jól karban lehet tartani. A bőr kollagén – elasztin termelésének lelassulását sok minden befolyásolhatja a természetes öregedésen kívűl.

Az öregedésgátló, anti-aging szérumaink érett bőrre készültek, és jóval összetettebb védelmet biztosítanak. Intenzíven hidratálnak és regenerálnak, segítik a kollagéntermelést, javítják az elasztinrostok minőségét és megemelik a megereszkedett bőrt.Ha időben elkezeded a számodra megfelelő bőrápolást, megelőzheted a mély mimikai ráncok elmélyülését.

50-es éveink felett amikor a bőr elvékonyodik sokkal sérülékenyebb lesz, ezért fontos a dermális vastagság erősítése. A Mesotica termékei különleges PHA savkombinációi lehetővé teszik ennek erősítését, valamint a fáradt, stresszes bőr újrastruktúrálását.

iPeptide™ kezelések

Kezelések elektroporációs hatóanyag bevitellel

Antiaging kezelések :

 30+  90 perc 15 900-

 40+ 90 perc 18 500-

 50+  90 perc 19 500-

 Pigmentfolthalványitó kezelés 6 féle peptid kombinációjával 60 perc 13 900-

 Couperosa kezelés 6 féle peptid kombinációjával 60 perc 13 900-

A kezelések a legoptimálisabb eredményekért, kúraszerűen ajánlottak, majd a szinten tartásuk havi rendszerességgel javasolt.

A kezelés árak, a felhasznált anyagoktól függően változhatnak!