Mátrixpontos rádiófrekvencia

 

Mi a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológiát alkalmazza arra, hogy a megereszkedett, ráncos tónustalan  bőrt tömöriti, feszesiti, az elmosódott arckontúrokat megemeli. A kezelés rendkívül népszerű a hollywoodi sztárok körében is. A mátrixpontos rádiófrekvencia a legmodernebb és leghatékonyabb rádiófrekvenciás kezelés jelenleg. Nem egy, kettő vagy 6-8 pólus közt működik, hanem a kezelőfejben mátrixszerűen elhelyezkedő 16-32 pólus között jön létre a rádiófrekvenciás hatás, melynek révén az intenzitás jóval erősebb és mélyebb. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, esetekben enyhébb bőrpír keletkezhet a szöveti felmelegedés miatt, de ez általában 1-2 órán belül  teljesen elmúlik. Az eredmény pedig már  50% -ban azonnal látható, de elnyújtott  hatásának következményeként ( a bőr természetes kollagéntermelésének fokozása, a kollagén-elasztin mátrix megerősödése )kb.4-6 hónap alatt lesz végleges , mely alkalmankénti ismétlő kezelésekkel, hosszú távon fenntarthatóvá válik. Hosszútávon tartós eredményekhez legalább 4 alkalmas kúrakezelésben javasoljuk, heti, kétheti rendszerességgel.

A készülék különböző kezelőfeje alkalmas az, arc, a szemkörnyék, toka , nyak és dekoltázs kezelésére is.

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti, tömöriti. Intenzíven kezelhető a megereszkedett toka, illetve alkalmazhatunk tokabontást is, mely az itt felhalmozódott zsirt is képes eltávolitani. A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a mátrixpontos rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás kezelés a bőr saját kollagéntermelését ösztönzi és gyorsitja fel nagyon hamar látható eredménnyel. A kezelés során a speciális mátrixpontos kezelőfejjel, kontaktanyag segitségével, a bőrt körülberül 40 fokra,ami a bőr mélyebb rétegeiben 60 fok körülire melegíti, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de diszkomfortot, fájdalmat, égő érzést nem lehet tapasztalni. Mivel a kezelőfej, egyedil paraméterek szerint beállítható, így mindig az adott bőr igényei és toleranciája szerint tudunk kezelni.

Mik a kezelés előnyei?

A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak” shrinking” hatás, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni. A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon -akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagéntermelést.

Kiknek ajánljuk?

A  28-30 év feletti bőr kollagén tartalma már csökken. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára,. Megelőző kezelésként alkalmankénti elvézése javasolt, mivel ekkor még a bőr gyorsabban reagál a kezelésekre.

Az első ráncok megjelenését is késleltetni tudjuk. Ha ezt a pontot nem sikerült elkapnunk, akkor a cél, hogy a már kialakult ráncok mélységét csökkentsük, és fokozzuk a bőr tömörségét.

Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető.

A már kialakult rugalmasságvesztéses, megereszkedett állapotoknál, elvégzését kúraszerüen alkalmazzuk. A kezelések és a kúrakezelések mellett, természetesen fontos a professzionális kozmetikumok használata, mellyel tartósan fenntarthatjuk az elért eredményeket. 

A rádiófrekvenciás kezelések elvégzése előtt, fontos a fokozottabb folyadékbevitel, mivel ez jelentősen emeli a kezelés hatékonyságát!

 

Önálló kezelésként 120 perc  29 000-/ alkalom – arc-nyakterület , előkészítéssel, ultrahangos táplálással, masszázzsal

Kúrában 25 000-/ alkalom 3. kezeléstől

Más kezeléssel kombinálva  + 50 perc 15 000-