Magicpolar Hexapoláris Rádiófrekvenciás kezelés

Szalonunkban a Magicpolar legújabb generációs hexapoláris rádiófrekvenciás készüléket használjuk.

Mi a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológiát alkalmazza arra, hogy a megereszkedett, ráncos tónustalan  bőrt tömöriti, feszesiti, az elmosódott arckontúrokat megemeli.A kezelés rendkívül népszerű a hollywoodi sztárok körében is. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, nincsen utána maradandő bőrpir, egy rendkivül kellemes, kontrolláltan meleg , a kezelőfejjel végzett 20 perces arcmasszázs. Az eredmény pedig már  azonnal látható, de hatására a kollagénindukciós folyamat folyamatosan beindul a bőr irha rétegében.

Egy kezelés is látványos, de igazán hatásos eredményeket 6 alkalmas sorozatkezeléssel érhetünk el, heti rendszerességgel.

A készülék 3 féle kezelőfeje alkalmas az, arc, a szemkörnyék, és az egész test kezelésére.

Testkezelésként használható lokális zsirbontásra, és rendkivül hatásosan kezelhető vele a cellulitisz, illetve a terhességi- fogyási csikok(striák), emellett bőrfeszesitő hatása is kitúnő. Átalakitja a test kontúrjait, pld. comb- fenék sziluettje. Már egy kezeléssel is jelentős körfogatcsökkenés tapasztalható.

Kezelhető területek; felkar, has, derék, csipő, fenék combok eleje, oldala, hátulja. A testkezeléseket területenként végezzük, heti 2 alkalommal. A testkezelés árakba beletartozik egy 20 perces nyirokstimuláló hullámmasszázs kezelés. Ez igen fontos, a test nyirokkeringésének fokozására, mivel a lebontott zsiradék, és az egyéb salak és méreganyagok kiüritése jelentősen felgyorsul.

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti, tömöriti. Intenziven kezelhető a megereszkedett toka, illetve alkalmazhatunk tokabontást is, mely az itt felhalmozódott zsirt képes eltávolitani. A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás kezelés a bőr saját kollagéntermelését ösztönzi és gyorsitja fel nagyon hamar látható eredménnyel. A kezelés során a rádiófrekvenciás eszközzel felmelegítjük a bőrt körülberül 40 fokra,ami a bőr mélyebb rétegeiben 60 fok körülire erősödik, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de diszkomfortot, fájdalmat, égő érzést nem lehet tapasztalni, mivel a készülék folyamatos visszajelzést küld a gépnek, a bőr hőmérsékletéről a beépitett hőmérő segitségével, Igy a lehető leghatékonyabban tudjuk a kezelést végezni.

Körülbelül 20-25 percig tart a kezelés az arcon, végeztével pedig visszatérhet a mindennapi rutinjába, nincs irritáció, vagy fájdalom, ami korlátozná a tevékenységeiben. Enyhe arcpir lehetséges, mely a bőr felmelegitésével járó természetes folyamat, de az a lehüléssel fokozatosan elmúlik. A rádiofrekvenciás kezeléseknél hatoanyagot nem juttatunk a bőrbe, hanem egy speciális, a géphez kifejlesztett krémes kontaktanyagot használunk, mely a lehető legoptimálisabban vezeti a rádiófrekvenciás hullámokat.

Mik a kezelés előnyei?

A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak” shrinking” hatás, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni. A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon -akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagéntermelést.

Mit tehetünk a tartósabb eredményért?

A rádiófrekvencás technológiának köszönhetően azonnali, látványos eredményre számíthatunk.

A még tartósabb és szembetűnőbb változás miatt a egy kúrával érdemes kezdeni, hiszen a kollagén termelés felgyorsulásához rendszeres stimulációra van szükség. Ez a kívánt hatás elérésig tart, ami azt jelenti, hogy 6-8 héten keresztül, heti rendszerességgel végeztetjük az arcfiatalítást. Ezt követően az állapot fenntartásához 1-2 havonta javasolt megismételni a kezelést 1 alkalommal.

A rádiófrekvenciás kezelést kérheted nyak és dekoltázs feszesítésére is a leghatékonyabb kezelés a tokánál felhalmozódott zsir elbontására , a toka területének liftingelésére!

Kiknek ajánljuk?

A fiatalabb (28-30 év feletti) bőr magasabb kollagén tartalma miatt jobban reagál a kezelésre. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára. Megelőző kezelésként alkalmankénti elvézése javasolt.

Az első ráncok megjelenését is késleltetni tudjuk. Ha ezt a pontot nem sikerült elkapnunk, akkor a cél, hogy a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozzuk.

Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető.

Kialakult rugalmasságvesztéses,megereszkedett állapotoknál, elvégzését kúraszerüen alkalmazzuk. A kezelések és a kúrakezelések mellett, természetesen fontos a professzionális kozmetikumok használata, mellyel tartősan fenntarthatjuk az elért eredményeket.Ez azért fontos, mert a rádiófrekvenciás arckezelések az arc struktúráját kezelik ( feszesség, tömörség), nem pedig a bőr minőségét.

A rádiófrekvenciás kezelések elvégzése előtt, fontos a fokozottabb folyadékbevitel, mivel ez jelentősen emel a kezelés hatásfokán!

Rádiófrekvenciás arckezelés ára 12 500-

Arckezelés   6  alkalmas bérlet 68 000-

Tokakezelés, tokabontás, nyakfeszesités 6000-

Tokakezelés, tokabontás 6 alkalmas bérlet  32 000-

Arc és nyak feszesités 16 500-

Arc és nyak feszesités     6 alkalmas bérlet 89 000-

Testkezelés 8000-/ terület   ajánlott 15 perces hullám nyirokmasszázs 1800-/ terület

 6 alkalmas bérlet vásárlása esetén a 7. alkalom ajándék!