Rádiófrekvenciás arckezelés

Mi az a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológiát alkalmazza arra, hogy a bőr állapotát javítsa.A kezelés rendkívül népszerű a hollywoodi sztárok körében is.

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti. A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvencia arra stimulálják a vendég szervezetetét, hogy a saját kollagéntermelését indítsa be. A kezelés során a rádiófrekvenciás eszközzel felmelegítik a bőrt körülberül 40 fokra,ami a bőr mélyebb rétegeiben 60 fok körülire erősödik, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de diszkomfortot, fájdalmat, égő érzést nem lehet tapasztalni.

Szalonunkban a rádiófrekvenciás arckezelés a STYLEEYE kezelőgéppel végezzük, melynek kezelőfeje alkalmas a szemkörnyék finom bőrének kezelésére is, a mozgó szemhélyig.A kezelőfej finom mikromassszázs funkcióval is rendelkezik, ami a nyirokkringést fokozza, igy csökkenti a szem alatti duzzanatokat, és mérsékli a sötét karikákat.

Körülbelül 55 percig tart a kezelés az arcon, végeztével pedig visszatérhet a mindennapi rutinjába, nincs arcpír, vagy fájdalom, ami korlátozná a tevékenységeiben.

A kezelést egy gyengéd, nyugtató Cryomaszkkal,és arcmasszázsal zárjuk.

Mik a kezelés előnyei?

A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak” shrinking” hatás, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni. A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon -akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagéntermelést.

Különösen hatásos apró ráncok halványítására, az arcbőr, az áll megemelésére, feszesítésére.

Mit tehetünk a tartósabb eredményért?

A rádiófrekvencás technológiának köszönhetően azonnali, látványos eredményre számíthatunk.

A még tartósabb és szembetűnőbb változás miatt a egy kúrával érdemes kezdeni, hiszen a kollagén termelés felgyorsulásához rendszeres stimulációra van szükség. Ez a kívánt hatás elérésig tart, ami azt jelenti, hogy 6-8 héten keresztül, heti rendszerességgel végeztetjük az arcfiatalítást. Ezt követően az állapot fenntartásához 1-2 havonta javasolt megismételni a kezelést 1 alkalommal.

A kezelés hatékonyságát tű nélküli mezoterápiával fokozhatjuk. A kezeléssel a bőr mezo rétegébe orvosi tisztaságú hyaluronsavat juttatunk be, ezzel fokozva a bőr hidratációját és volumenjét.

A rádiófrekvenciás kezelést kérheted nyak és dekoltázs feszesítésére is!

Kiknek ajánljuk?

A fiatalabb (28-30 év feletti) bőr magasabb kollagén tartalma miatt jobban reagál a kezelésre. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára.

Az első ráncok megjelenését is késleltetni tudjuk. Ha ezt a pontot nem sikerült elkapnunk, akkor a cél, hogy a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozzuk.

Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető.

Kezelésedbe kiegészítő kezelésként is kérheted!