Rádiófrekvenciás arckezelés


Mi a rádiófrekvenciás kezelés?

A rádiófrekvenciás arckezelés az egyik legmodernebb technológiát alkalmazza arra, hogy a megereszkedett, ráncos tónustalan  bőrt tömöriti, feszesiti, az elmosódott arckontúrokat megemeli.A kezelés rendkívül népszerű a hollywoodi sztárok körében is. A kezelés semmilyen fájdalommal nem jár, nincsen utána maradandő bőrpir, egy rendkivül kellemes, kontrolláltan meleg , a kezelőfejjel végzett 20 perces arcmasszázs. Az eredmény pedig már  azonnal látható, de hatására a kollagénindukciós folyamat folyamatosan beindul a bőr irha rétegében.

Egy kezelés is látványos, de igazán hatásos eredményeket 6 alkalmas sorozatkezeléssel érhetünk el, heti rendszerességgel.

A készülék  kezelőfeje alkalmas az, arc, a szemkörnyék, toka , nyak és dekoltázs kezelésére.

A rádiófrekvencia hatással van az apróbb ráncokra, kisimítva azokat, miközben az arckontúrokat is nagy mértékben feszesíti, tömöriti. Intenziven kezelhető a megereszkedett toka, illetve alkalmazhatunk tokabontást is, mely az itt felhalmozódott zsirt képes eltávolitani. A hatás azonnal látható és tartós.

Hogyan működik a rádiófrekvenciás arckezelés?

A rádiófrekvenciás kezelés a bőr saját kollagéntermelését ösztönzi és gyorsitja fel nagyon hamar látható eredménnyel. A kezelés során a rádiófrekvenciás eszközzel felmelegítjük a bőrt körülberül 40 fokra,ami a bőr mélyebb rétegeiben 60 fok körülire erősödik, ettől azonban nem kell megijedni, melegségérzetet igen, de diszkomfortot, fájdalmat, égő érzést nem lehet tapasztalni.

Körülbelül 20 percig tart a kezelés az arcon, végeztével pedig visszatérhet a mindennapi rutinjába, nincs irritáció, vagy fájdalom, ami korlátozná a tevékenységeiben. Enyhe arcpir lehetséges, mely a bőr felmelegitésével járó természetes folyamat, de az a lehüléssel fokozatosan elmúlik. A rádiófrekvencia bármely kezelésbe beilleszthető.

Mik a kezelés előnyei?

A rádiófrekvenciás arckezelés eredménye azonnali, mert a kollagénrostok a hő hatására feszesebbé válnak” shrinking” hatás, így akár egy fontos esemény előtt is érdemes lehet elvégezni. A hatás azonban tartós, mivel hosszú távon -akár a kezelést követő hat héten át- serkenti a kollagéntermelést.

Mit tehetünk a tartósabb eredményért?

A rádiófrekvencás technológiának köszönhetően azonnali, látványos eredményre számíthatunk.

A még tartósabb és szembetűnőbb változás miatt a egy kúrával érdemes kezdeni, hiszen a kollagén termelés felgyorsulásához rendszeres stimulációra van szükség. Ez a kívánt hatás elérésig tart, ami azt jelenti, hogy 6-8 héten keresztül, heti rendszerességgel végeztetjük az arcfiatalítást. Ezt követően az állapot fenntartásához 1-2 havonta javasolt megismételni a kezelést 1 alkalommal.

A rádiófrekvenciás kezelést kérheted nyak és dekoltázs feszesítésére is a leghatékonyabb kezelés a tokánál felhalmozódott zsir elbontására , a toka területének liftingelésére!

Kiknek ajánljuk?

A fiatalabb (28-30 év feletti) bőr magasabb kollagén tartalma miatt jobban reagál a kezelésre. Ekkor már el kell kezdeni figyelni a bőr és a ráncok állapotára. Megelőző kezelésként alkalmankénti elvézése javasolt.

Az első ráncok megjelenését is késleltetni tudjuk. Ha ezt a pontot nem sikerült elkapnunk, akkor a cél, hogy a kialakult ráncok elmélyülését megakadályozzuk.

Az időben elkezdett kezeléssel az elasztin minőségének és mennyiségének romlása is késleltethető.

Kialakult rugalmasságvesztéses,megereszkedett állapotoknál, elvégzését kúraszerüen alkalmazzuk. A kezelések és a kúrakezelések mellett, természetesen fontos a professzionális kozmetikumok használata, mellyel tartősan fenntarthatjuk az elért eredményeket.Ez azért fontos, mert a rádiófrekvenciás arckezelések az arc struktúráját kezelik ( feszesség, tömörség), nem pedig a bőr minőségét.

A rádiófrekvenciás kezelések elvégzése előtt, fontos a fokozottabb folyadékbevitel, mivel ez jelentősen emel a kezelés hatásfokán!

Rádiófrekvenciás arckezelés ára kezelésbe iktatva 4000 fFt

Szemkörnyék kezelés kezelésbe iktatva 3500 Ft

Rádiőfrekvenciás arckezelés 16 000 Ft – letisztitás, peeling, Rf kezelés, hatóanyagos masszázs