O2-balance - Az érintés nélküli kezelés

Az O2-BALANCE a legújabb kutatásokon alapuló, innovatív  és rendkívül mély, transzdermális hatóanyagbevitel molekuláris oxigénnel  ,hyaluronnal és transcutin szérumokkal!

Tudtad? Ha csak simán egy hatóanyagra bízol egy kezelési eredményt, az a bőröd számára messze nem elegendő. Válaszd az 5x hatékonyabb o2-balance kezeléseket, a kiemelkedő eredményeiért és bőröd biológiai fiatalítása érdekében. o2-balance, egy eljárás, mely 5x többet nyújt, mint más érintés nélküli vagy manuálterápiás kezelés!

Tudtad, hogy az oxigén nagyon fontos szerepet játszik bőröd egészségének és szépségének megőrzésében?

A természetes öregedési folyamattal azonban a bőr oxigénellátása drasztikusan csökken:

  • 30 év felett mintegy 25%-al
  • 50 év felett 50%-al

Az oxigén stimulálja a bőr anyagcseréjét, valamint a sejtek táplálékfelvételét, hogy a bőr megőrizze sugárzóan friss megjelenését és fiatalságát. Éppen ezért bőrödnek tiszta oxigénre van szüksége a mindennapi regenerációhoz és a tápanyagok felszívódásához. Megfelelő oxigénellátás nélkül ugyanis az új bőrsejtek nem képesek táplálni magukat, és a bőröd napról napra fáradtabbnak és fakóbbnak tűnik majd.

Lehet még fokozni?

Igen! Hatóanyag bevitel, transzdermális ráncfeltöltés, érintés/szúrás/vágás nélkül, 98%-os molekuláris oxigénnel!

Az o2-balance egy egyedülálló, szabadalommal védett eljárás az alacsony molekulás hyaluronsavval és a koncentrált molekuláris oxigénnel történő fájdalommentes arckezelésekre- azonnali és fájdalommentes természetes fiatalítás!

A kezeléshez használt alacsony molekulás hyaluronsav az egyik legjobb összetételű hyaluron, és ez nem minden. A o2-balance kezelésekhez használt hyaluront ~99,9%-osan megtisztított levegőből nyert, kb. 96%-os koncentrációjú, színtiszta molekuláris oxigénnel visszük be. Miért fontos ez? Mert a molekuláris oxigén a legtökéletesebb vivőanyag az alacsony molekulás hyaluron számára. A kb. 96% tisztaságú oxigénnel bevitt hyaluron hatása többszöröződik nagy dózisú színtiszta oxigénnek köszönhetően, ezért a kezelés látványosabb és tartósabb is. Ez az extra hatás más érintés nélküli kezeléseknél – sima sűrített levegővel történő hatóanyag bevitel során – nem jön létre, úgy ahogy az a biológiai bőrfiatalítás se, ami a nagy dózisú molekuláris oxigénnek és a kezelőfejjel végzett precíziós nyirokdrenázsnak köszönhető.

o22

Molekuláris oxigén + hyaluron infúzió

Érintés nélküli, hyaluron infúziós kezelést végezhetünk, közel 98%-os koncentrációjú molekuláris oxigénnel. Az ilyen nagy tisztaságú  oxigén nem csak lenyűgöző hatással van a bőrre, de vivőanyagként működve képes többszörösére növelni a hyaluron hatását. Nem mellesleg a teljes szemhéj garantáltan biztonságosan kezelhető.

Nagynyomású hyaluron belövés

Nem egyszerű sűrített levegővel, hanem közel 98%-os molekuláris oxigénnel juttatjuk b be a  négyfrakciós hyaluront és transcutin hatóanyagokat, 2,5 mm mélyen garantáltan fájdalom mentesen. A kezelőfejek pedig nem csupán arany fújást kaptak, hanem 24 karátos keményített arany bevonatot, amit csak magas minőségű, orvosilag hitelesített készülékeknél alkalmaznak az allergiás reakciók teljes kizárására.

A kezeléshez azonnali hatással rendelkező, védjegy oltalom alatt álló dermaceutical ® TRANSCUTIN hatóanyagokat használunk, melyek első oszályú liposzóma csomagba zárt magas dózisú transzdermális hatóanyagok. A felhasznált transzdermális hatóanyagaink – a német biztonsági előírások alapján gyártott – bőrgyógyászati minőségű, káros vegyi összetevőktől mentes hatóanyagok.

Ionizált oxigén inhalátor

Az inhalátorban található ionizációs modul közel 5 millió negatív iont állít elő cm3-enként. Ez azért fontos, mert minél több a negatív ion, annál könnyebben tudja felvenni a szervezet. Ezzel az egyedülálló megoldással az o2-balance egy 2 órás oxigénterápia hatását tudja biztosítani mindössze 20 perc alatt.

ISO 13485 – a legmagasabb orvostechnikai igazolás

CE 0044 – a legmagasabb biztonsági és hatékonysági garancia

O2-balance kezelések árait megtalálod árlistánkban !