Mezoterápia

Mezo skin

A tűs mezoterápia az egyik leghatékonyabb és leginetnzívebb bőrmegújító kezelés minden bőrtípusra.A kezelés során úgynevezett mikrosebeket ejtunk a bőrön 0,5 mm mélységig..A tűszúrások  eredményeként, a bőr saját önregenerációs képességénél fogva, beindul az I. számú kollagéntermelés. Hatására egy vastagabb kötőszöveti állomány és egészségesebb , feszesebb bőrkép alakul ki. A szúrt csatornákat ki kihasználva ekkor tudunk mélyebbre juttatni megfelelő hatóanyag koktélokat.

Miért éppen a MESOSKIN?

Ausztrál bőrgyógyászok szerint,a legjobb mezoterápiás készülék az elmúlt 10 évben!

A francia szépségakadémiákon a MESO SKIN eljárás az okatási tanagyag része, ez nagyfokú hatékonyságát és a kezelés biztonságosságát igazolja.

A microtűk és az elektroporáció együttes használatának köszönhetően, fájdalommentesen, vérzés nélkül, egyenletes hatóanyageloszlatással juttatjuk a steril mezoszérumokat a bőr mélyebb rétegeibe. Így nincs szükség előérzéstelenítésre.

A gép az előzetesen beállított paraméterek szerint végzi a kezelés, steril fecskendőböl adagolva a steril hatóanyagokat. mely a tűcsúcsok végén távozik a szúrt csatornába, így közvetlenül a beállított mélységbe fecskendezi azokat. Ezzel egy időben a bőr felszínén maradt hatóanyagot, az elektroporáció segítségével juttatja a bőrbe. A kezelő fej tűcsúcsai sterilen vannak csomagolva és a kezelés megkezdése előtt helyezzük a készülékbe.

A kezelés előnyei

-bőrfiatalító kezelés, mivel a tűprovokáció hatására, beindul a bőr természetes I. számu kollagén szintézise, igy a ráncok mélysége jelentősen csökken

-fezsesebb, hidratáltabb bőr, mivel a kezelt terület vizmegkötő képessége jelentősen javul

– finomodik, simul a bőr felszíne, a tág pórusok mérete jelentősen csökken, az aknés hegek felszíne és mélysége csökken, a pigmentfoltok halványodnak, az rozáceás és aknés tünetek mérséklődnek

-kezelőfejen az elektroporációs funkció kiiktatható, így szinte nincsen kontraindikáció a kezelés végzéséhez.

 -a kezelés enyhe bőrpirrel jár, mely egyedi érzékenység szerint 1-2 nap alatt teljesen elmúlik. Nyáron is teljes biztonsággal végezhető kezelés, megfelelő fényvédő készítmények kötelező használata mellett.

A kezelést követő 3 napban kerülni kell a direkt napozást, a szaunát, szoláriumot, és egyéb fokozott izzadással járó tevékenységek. A kezelés után egy hiretelen elszarusodás, és enyhe hámlás lehetséges. Ez a bőr fokozott megújulásának eredménye. A megvastagodott bőrrészeket ne kapargassuk, hanem hagyjuk annak természetes leválását a bőrfelületről!

Már egy kezelés is nagyon látványos eredményeket mutat, de tartós , hosszútávú eredmények elérése érdekében 4-6 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk 2 hetenként!

A kezelés menete:

 -letisztítás

 -UV barát 8-16% os savas peeling , Ph visszaállítás

  -a kezelendő bőrfelület fertőtlenítése

 – MESO SKIN kezelés

 – nyugtató Cryo mask 

 

A kezelés ideje:  arcon 60 perc

 Árak

  • arckezelés 16900.-
  • arc és nyak kezelés 19 900.-
  • arc -nyak-dekoltázs kezelés 24 900-