Luxus kezelések

HSR Lifting luxuskezelés

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait. Széleskörű tudás és teljeskörű kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának. A HSR lifting luxus termékcsalád 5 csúcsteljesítményü anti ageing hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen. Csökkenti a korral járó természetes rugalmasságvesztést, a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt.Az arckontúrok a lifting hatás következtében határozottabbá válnak a ráncok láthatóan és folyamatosan csökkennek. Intenzív feszesítő hatása révén a felső szemhéjat erőteljesen emeli, a nyak ráncokat látványosan csökkenti. Szalonunkban többféle HSR kezelést végzünk.

A kezelés ideje wellness kezelés  75 perc 19 900-

                            extra lifting kezelés 90 perc 23 000-

letisztitás, vitalizálás, enzimatikus peeling maszk, szérum, 20 perc Babor lifting Touch masszázs,szemkörnyékápolás, HSR Cream maszk, zárókrém, 

letisztitás, vitalizálás, AHA 10+10 peeling, karok peelingezése olajos tengeris sós peelinggel, szérum, 20 perces Babor Lifting Touch Masszás, szemkörnyékápolás, HSR cream maszk, HSR face line arckontúrozó maszk, a karok átmasszirozása, zárókrém

A kezelés ideje 120 perc 26 000-

Bővebben  

Reversive luxus Pro Aging kezelésrituálé maximalistáknak Nobel Dijas hatóanyaggal

A BABOR  létrehozta a REVERSIVE anti-aging bőrápoló termékcsaládot, amely a PRO YOUTH COMPLEX hatóanyagaival egymást
segítve rendkívül átfogóan küzd a bőröregedés összes látható jele ellen. A világon kizárólag a Reversive készitményekben található, egyedülálló  Nobel dijas hatóanyaggal !
A bőr látványosan feszesebb, tömörebb és simább lesz. A bőr textúrája kifinomultabbnak és egyenletesebbnek tűnik. A fiatalabb
megjelenésű, tökéletes és ragyogó arcbőrért. A termékcsalád minden korosztálynak megfelelő megoldást nyújt, hiszen korai használatával megelőzhető a bőr öregedési folyamatainak erősödése. Érettebb, idősödő bőröknél pedig, lelassitja, és korrigálja a már meglévő jeleket- mint ráncok, tónustalan, rugalmatlan bőr, tág egyenetlen pórusok, szem és száj körüli ráncok, megereszkedett szemhéj. A Reversive szemkörnyék ápoló krém  Orchidea kivonata bizonyitottan  8%-al emeli és nyitja a tekintetet rendszeres használat mellett. Ideális megoldást nyújtva a megereszkedett szemhéj kezeléséhez.
A következő csúcsteljesítményű aktív összetevők alkotják a PRO YOUTH COMPLEX hatóanyag együttest:

TELOVITIN
Hosszabb ideig tartja a sejteket fiatalon.
YOUTH PEPTIDE COMPLEX
Csökkenti a ráncok mélységét és feszesíti a bőrt.
ALBA RÓZSA ŐSSEJT KIVONAT
Antioxidáns hatással rendelkezik, és újra helyreállítja az egyenletes, ragyogó arcszínt.
EPOCYL
Látványosan kiegyenlíti az egyenetlenségeket és már 15 perc alatt feltölti a ráncokat.

A Reversive kezelésrituálé egy igazi kényeztető kezelés, speciális Babor lifting Touch masszázzsal, a karok olvadó tengeri sós, olajos peelingezésével, masszázsával, Reversive energetizáló permettel, és rózskvarc masszázskő használatával.

A kezelés ideje 120 perc 26 000-

 speciális nyak és vállöv lazitó welcome rituálé, letisztitás, AHA 10+10 peeling, karok frissitése olajos-tengerisós olvadó peelinggel, rózsakvarc masszázs energetizáló permettel, szérum, 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, szem és szájkörnyék ápolás,   speciális Reversive cocoon krém maszk, szem maszk, speciális rózsakvarc masszázs a maszkon, skalpon, karok átmasszirozása, zárókrém

Bővebben   

 

Grand Cru - a Babor kezelések királynője

A Babor ikonikus kezelése mely a Fehér Alba rózsa, a Fekete Baccara rózsa és a Piros Damaszkuszi rózsa esszenciáit tartalmazza. A rózsa szépítő, feszesítő tulajdonságát, már az ókorban is felismerték. A keleti kultúrákban azóta is az arcápolás elengedhetetlen alapanyaga.A Grand Cru kezelés különlegessége, nem csak a hatóanyagok gazdagságában ,  hanem a felülmúlhatatlan illatélményben és a speciális Babor lifting masszázstechnikában rejlik.

 Képzeld magad egy nyári rózsalugasban, ahol a pompázó rózsák illata lebegi be a levegőt!

A kezelés ideje 110 perc 19 900-

rózsapermetes letisztitás, enzimatikus peeling maszk aromatrápiával, Grand Cru szérum, 20 perc babor Liftig Touch masszás,szemkörnyék ápolás, Grand Cru maszk, zárómasszázs

GRAND CRU SELECTION  Ha kezelésed mellé vásárolod meg a 7 ampullából álló Grand Cru dobozt  a csomag ára kezeléssel együtt 37 000-  ( 38250- helyett)

(A Grand Cru 7 ampulladoboz eredeti ára 18750-)

 

Sea Creation

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriuma a mélytengerek ezen kincseit használva alkotta meg a Sea Creation termékcsaládot. Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemeivé tette, melyek fokozzák a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozzák az oxidatív stresszt.

Glycocéane GP3-anti-aging protein-Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz.

MicroAlgae AP-Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást.

Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a Sea Creation The Cream és The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

A kezelés egy speciális kezelő dobozból történik, mely kb. 1 hónapra elegendő Sea Creation The Cream-et tartalmaz.

Az elbűvolő kezelés, a messzi  meleg karibi Óceánok kincseit és varázsát idézi fel!  Add át magad a teljes relaxációnak, mely a mélytengerek legjavát adja Neked és bőrödnek!

Kezelés ideje 120 perc 59 000-

welcome rituálé, nyak és vállöv lazitás, letisztitás, AHA 10+10 peeling, szérum,karok peelingezése olajos tengerisós olvadó peelinggel, 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, energiapont masszázs hideg obszidián pálcákkal,  feszesitó alga maszk, karmasszázs

 

Bővebben