Luxus kezelések

HSR Lifting luxuskezelés

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait. Széleskörű tudás és teljeskörű kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának. A HSR lifting luxus termékcsalád 5 csúcsteljesítményü anti ageing hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen. Csökkenti a korral járó természetes rugalmasságvesztést, a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt.Az arckontúrok a lifting hatás következtében határozottabbá válnak a ráncok láthatóan és folyamatosan csökkennek. Intenzív feszesítő hatása révén a felső szemhéjat erőteljesen emeli, a nyak ráncokat látványosan csökkenti. Szalonunkban többféle HSR kezelést végzünk.

Bővebben  

Reversive

resi

A ReVersive hatóanyaga az innovatív RE-YOUTH-fiatalító komplex. Ez az exkluzív formula tökéletesen összehangolt, nagyteljesítményű aktív összetevőket tartalmaz. Lassítja a sejtek öregedését,segíti a sejtmegújulást, aktiválja a bőr anti-aging mechanizmusát,aktiválja a hosszúélet gént a SIRT-1-t, 15 perc alatt láthatóan kisimítja a ráncokat, hatása órákig látható. Aktiválja a kollagén és elasztin szintézisét, és feszesíti a bőrszövetet.

Ez az anti-aging kezelés, láthatóan csökkenti a mély ráncokat, ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, valamint kiegyenlíti a tónusokat. Feszesebbé , simábbá és bársonyosabbá válik a bőr.

Bővebben   

A kezelés ideje 120 perc.

Grand Cru: A rózsa által inspirált szépség

rozsa

A Babor ikonikus kezelése mely a Fehér Alba rózsa, a Fekete Baccara rózsa és a Piros Damaszkuszi rózsa esszenciáit tartalmazza. A rózsa szépítő, feszesítő tulajdonságát, már az ókorban is felismerték. A keleti kultúrákban azóta is az arcápolás elengedhetetlen alapanyaga.A Grand Cru kezelés különlegessége, nem csak a hatóanyagok gazdagságában ,  hanem a felülmúlhatatlan illatélményben is.

A kezelés ideje 120 perc

Sea Creation

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriuma a mélytengerek ezen kincseit használva alkotta meg a Sea Creation termékcsaládot. Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemeivé tette, melyek fokozzák a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozzák az oxidatív stresszt.

Glycocéane GP3-anti-aging protein-Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz.

MicroAlgae AP-Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást.

Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a Sea Creation The Cream és The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

A kezelés egy speciális kezelő dobozból történik, mely 1 hónapra elegendő Sea Creation The Cream-et tartalmaz.

Kezelés ideje 120

Bővebben