Luxus Antiaging

HSR Lifting

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait. Széleskörű tudás és teljeskörű kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának. A HSR lifting luxus termékcsalád 5 csúcsteljesítményü anti ageing hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen. Csökkenti a korral járó természetes rugalmasságvesztést, a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt.Az arckontúrok a lifting hatás következtében határozottabbá válnak a ráncok láthatóan és folyamatosan csökkennek. Intenzív feszesítő hatása révén a felső szemhéjat erőteljesen emeli, a nyak ráncokat látványosan csökkenti. Szalonunkban többféle HSR kezelést végzünk.

HSR LIFTING

letisztitás, vitalizálás, enzimatikus peeling maszk, HSR szérum, 20 perc Babor lifting Touch masszázs,szemkörnyékápolás, HSR  maszk, 

HSR LIFTING extra firming

letisztitás, vitalizálás, AHA 10+10 peeling, karok peelingezése olajos tengeris sós peelinggel, szérum, 20 perces Babor Lifting Touch Masszás, szemkörnyékápolás, HSR cream maszk, HSR face line arckontúrozó maszk, a karok átmasszirozása, zárókrém

 

Bővebben  

Reversive luxus Pro Aging sejtszintű bőrfiatalítás maximalistáknak Nobel Dijas hatóanyaggal

A BABOR  létrehozta a REVERSIVE anti-aging bőrápoló termékcsaládot, amely a PRO YOUTH COMPLEX hatóanyagaival egymást
segítve rendkívül átfogóan küzd a bőröregedés összes látható jele ellen. A világon kizárólag a Reversive készitményekben található, egyedülálló  Nobel dijas hatóanyaggal !
A bőr látványosan feszesebb, tömörebb és simább lesz. A bőr textúrája kifinomultabbnak és egyenletesebbnek tűnik. A fiatalabb
megjelenésű, tökéletes és ragyogó arcbőrért. A termékcsalád minden korosztálynak megfelelő megoldást nyújt, hiszen korai használatával megelőzhető a bőr öregedési folyamatainak erősödése. Érettebb, idősödő bőröknél pedig, lelassitja, és korrigálja a már meglévő jeleket- mint ráncok, tónustalan, rugalmatlan bőr, tág egyenetlen pórusok, szem és száj körüli ráncok, megereszkedett szemhéj. A Reversive szemkörnyék ápoló krém  Orchidea kivonata bizonyitottan  8%-al emeli és nyitja a tekintetet rendszeres használat mellett. Ideális megoldást nyújtva a megereszkedett szemhéj kezeléséhez.
A következő csúcsteljesítményű aktív összetevők alkotják a PRO YOUTH COMPLEX hatóanyag együttest:

TELOVITIN
Hosszabb ideig tartja a sejteket fiatalon.
YOUTH PEPTIDE COMPLEX
Csökkenti a ráncok mélységét és feszesíti a bőrt.
ALBA RÓZSA ŐSSEJT KIVONAT
Antioxidáns hatással rendelkezik, és újra helyreállítja az egyenletes, ragyogó arcszínt.
EPOCYL
Látványosan kiegyenlíti az egyenetlenségeket és már 15 perc alatt feltölti a ráncokat.

Reversive kezelés 120 perc

Egy igazi kényeztető kezelés, speciális Babor lifting Touch masszázzsal, a karok olvadó tengeri sós, olajos peelingezésével, masszázsával, Reversive energetizáló permettel, és rózskvarc masszázskő használatával.

 speciális nyak és vállöv lazitó welcome rituálé, letisztitás,vitalizálás, AHA 10+10 peeling, karok frissitése olajos-tengerisós olvadó peelinggel, rózsakvarc masszázs energetizáló permettel, szérum, 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, szem és szájkörnyék ápolás,   speciális Reversive cocoon krém maszk, szem maszk, speciális rózsakvarc masszázs a maszkon, skalpon, karok átmasszirozása, zárókrém

Bővebben   

 

Grand Cru - a Babor kezelések királynője

A Babor ikonikus kezelése mely a Fehér Alba rózsa, a Fekete Baccara rózsa és a Piros Damaszkuszi rózsa esszenciáit tartalmazza. A rózsa szépítő, feszesítő tulajdonságát, már az ókorban is felismerték. A keleti kultúrákban azóta is az arcápolás elengedhetetlen alapanyaga. A Grand Cru kezelés különlegessége, nem csak a hatóanyagok gazdagságában ,  hanem a felülmúlhatatlan illatélményben és a speciális Babor lifting masszázstechnikában rejlik.

 Képzeld magad egy nyári rózsalugasban, ahol a pompázó rózsák illata lebegi be a levegőt!

rózsapermetes letisztitás, enzimatikus peeling maszk aromatrápiával, Grand Cru szérum, 20 perc babor Liftig Touch masszás, szemkörnyék ápolás, Grand Cru maszk, zárómasszázs

GRAND CRU SELECTION   Vásárold meg kezelésed mellé a valaha volt legintenzívebb kényeztető 7 napos ampullakúrát kedvezményesen! 

Grand CRU kezelés+ 7 napos Grand Cru feszesítő ampullakollekció 36 250- helyett 34 000-

 

Sea Creation

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriuma a mélytengerek ezen kincseit használva alkotta meg a Sea Creation termékcsaládot. Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemeivé tette, melyek fokozzák a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozzák az oxidatív stresszt.

Glycocéane GP3-anti-aging protein-Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz.

MicroAlgae AP-Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást.

Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a Sea Creation The Cream és The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

A kezelés egy speciális kezelő dobozból történik, mely kb. 1 hónapra elegendő Sea Creation The Cream-et tartalmaz.

Az elbűvolő kezelés, a messzi  meleg karibi Óceánok kincseit és varázsát idézi fel!  Add át magad a teljes relaxációnak, mely a mélytengerek legjavát adja Neked és bőrödnek!

welcome rituálé, nyak és vállöv lazitás, letisztitás, AHA 10+10 peeling, szérum,karok peelingezése olajos tengerisós olvadó peelinggel, 20 perc Babor Lifting Touch masszázs, energiapont masszázs hideg obszidián pálcákkal,  feszesitó alga maszk, karmasszázs

 

Bővebben