Kezelésajánló

Babor-A Precíziós Bőrápolás Művészete

The Sense of Babor

babor-sense

Ha csak egy rövid idöd van arra , hogy egy kis kényezetésben részesítsd magad!

A kezelés menete; letisztítás, peeling, vitalizálás,ampullamasszázs, 10 perc masszázs, maszk zárókrém

A kezelés ára:  60 perc –  13 500-

Grand Cru kezelés

Képzeld magad egy pompázó, illatos nyári rózsalugasban!

A Babor ikonikus kezelése, mely a természetes rózsa esszenciák legjavát sorakoztatja fel.A damaszkuszi rózsa hihetetlen bőrfiatalító és feszesítőhatással rendelkezik, melyet már az ókori szépségápolásban is alkalmaztak. Az Különleges kezelést a damaszkuszi rózsa, a fehér alba rózsa és a black baccara rózsa kivonatok érzéki ilata teszi egy elbűvölő, kényeztető szépségkezeléssé,rózsafelhőbe burkolva.

A kezelés ára: 90 perc – 19 900.-

Az örök klasszikus- Selection kezelés

A regenerációra szoruló bőr kezelése- alpesi őssejtekkel, melyek védik a bőrsejt DNS-ét, a szőlőkivonat aktivizálja a regenerációs folyamatokat, sheavaj, makadámdió olaj, regenerálja a bőr lipidrétegét, a poliszacharid tartalma révén intenzíven hidratál . Fokozza az elvékonyodott bőr vastagságát, tömörségét. Kápráztató illata pedig egy igazi aromaterápiás élményt nyújt.

A kezelés ára 90 perc  16 500-

Thalasso- algás hidratálás

Egy igazi thalassoterápiás kezelés tengeri hatóanyagok szerelmeseinek. A kovamoszatok, a zöld alga, a zöld-kék alga, hidratáltságot nyújt a bőrnek,ásványi anyagokat, aminosavakat és nyomelemeket tartalmaznak, melyek megtisztítják a bőrt a szennyeződésektől,csökkentik a ráncok mélységét. Az alga maszk spirulina alga tartalma feszesíti a kötőszövetet, fehérjetartalma kisimítja bőrt.

A kezelés ára  90 perc  16 500-

HSR Lifting luxuskezelés

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait.Széleskörű tudás és teljeskörű kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának.A HSR lifting luxus termékcsalád 5 csúcsteljesítményü anti ageing hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen. Csökkenti a korral járó természetes rugalmasságvesztést, a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt.Az arckontúrok a lifting hatás következtében határozottabbá válnak a ráncok láthatóan és folyamatosan csökkennek. Intenzív feszesítő hatása révén a felső szemhéjat erőteljesen emeli, a nyak ráncokat látványosan csökkenti. Szalonunkban többféle HSR kezelést végzünk.

75 perc 19 900-

90 perc 23 000-

120 perc 26 000-

Bővebben

DoctorBabor Ultimate Repair kezelés

A termékcsalád az aktív összetevők esszenciája. A „csodakrémként” is emlegetett készítmény hatásosságát neves plasztikai sebészek és bőrgyógyászok klinikai vizsgálatai is alátámasztják. Intenzív regeneráló és szöveterősítő hatása révén, alkalmas a plasztikai beavatkozások elő és utókezelésére, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, a legyengült, károsodott bőrt intenzíven regenerálja. Alkalmas az égési és hámsérüléses, napégette bőrök, kezelésére,csiszolásos és mezoterápiás kezelések utóápolására, pikkelysömörös bőr kezelésére. Aktív Biogen Plant és magas méhpempő tartalma azonnali enyhülést ad a bőrnek.

Bővebben

A kezelés ára 75 perc 18 500-

DoctorBabor Collagen Booster- Recontouring

A DoctorBabor kezelések a plasztikai sebészeti beavatkozások alternatívái. Magas hatékonyságú specialista az olyan problémák kezelésében, mint rugalmasságvesztés, ráncok,megereszkedett arckontúrok,gravitációs redők, besüpped arcterületek, a szem és ajkak körüli ráncok.hatására feszesednek a támasztószövetek, csökkennek a ráncok,rendeződnek az arcizmok,optimalizálódik az arc V formája, emelkedik a toka. Ezeket a kezeléseket javasolt 6 alkalmas kúrában elvégezni, heti rendszerességgel.Kúrakezelés vásárlása esetén, a szükséges otthon ápolási termékeket kedvezményesen vásárolhatják meg vendégeink.

Bővebben

A kezelés ára  19 900-tól -22 000-ig a kezelés ára függ a felhasznált anyagoktól !

Crash-hialuronos hidratálás

A kezelés egy intenzív ampullával történő feltöltés, melynek alkalmával 3 vagy több hidratáló ampullát dolgozunk be a bőrbe egymás után, a speciális Babor ampullamasszázzsal. A kezelés eredményeként bőröd selymessé és tökéletesen hidratálttá válik.

Bővebben

A kezelés ára 3 ampullával 30 perc   8500-

Kérheted ultrahanggal és masszázzsal így kezelés ideje 60 perc, ára 12 500 Ft

Minden további ampulla + 2000-

Sea Creation

Minden kincs, amit az Óceán a bőrödnek adhat

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriuma a mélytengerek ezen kincseit használva alkotta meg a Sea Creation termékcsaládot.Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemeivé tette, melyek fokozzák a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozzák az oxidatív stresszt.

Glycocéane GP3-anti-aging protein-Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz.

MicroAlgae AP-Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást.

Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a Sea Creation The Cream és The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

A Sea Creation kezelés, egy igazi hipnotikus élményt adó kezelésrituálé, az óceánok érintésével, speciális masszázsok, masszázskövek alkalmazásával, relaxáló halk zenével, tökéletes nyugalomban.

Add át magad a kényezetésnek, és éld át a déltengerek kincseit feltáró élménykezelést.

A kezelés, egyedi kezelő dobozból történik, melyet a kezelés végeztével hazavihetsz,és folytatásként otthon is tudsz használni.

Bővebben

Kezelés ára 120 perc 59 000-

Babor Men

Babor men kezelés
A férfi arcbőrök regeneráló tisztitó kezelése
A Babor Men termékek kifejezetten a férfiak arcbőrére lettek megalkotva. Regenerálják, táplálják, energetizálják, a borotválkozás által igénybevett bőrt. Ezek mellett  feszesitik az arcot, csökkentik a ráncok mélységét. 
60 perc 10 500-
 mikrodermabrázióval és mélytisztitással 90 perc 12 500-

Bővebben