Kezelésajánló

Babor-A Precíziós Bőrápolás Művészete

DOCTOR BABOR THERA PRO
Atiaging kezelések

babor-sense

Intenzív, orvosi tisztaságú és extra magas koncentrált hatóanyagtartalmú kezelések, melyek fokozottan nagy hatásfokkal kezelik az arc-nyak és dekoltázs területét egy időben. Alkalmazhatók a Thera PRO Peel savas hámlasztó kezeléskúra vagy mikrodermabráziós kezeléskúra után, de önálló kezelésként is magas hatásfokkal bír. Választható manuális, illetve Ionto Sono ultrahang kezeléssel kombinálva.

-Thera CE – a stresszes, regenerációra szoruló száraz és lipidhiányos bőr intenzív kezelése

-Thera Pro EGF- a bőr növekedési faktorainak stimulálásával, a kollagénszintézis fokozásával, tömöríti és rugalmasítja a bőrt,speciális lifting maszkkal emeli és feszesíti megereszkedett tokát.

Thera Pro C- magas C vitamin tartalommal, minden bőrtípusra, mely az öregedés  látható jeleitől szenved, mint  fakó, rugalmatlan , tónusát vesztett bőr, megereszkedett bőr. Intenzíven megemeli a megereszkedett arckontúrokat.


Grand Cru kezelés

Képzeld magad egy pompázó, illatos nyári rózsalugasban!

A Babor ikonikus kezelése, mely a természetes rózsa esszenciák legjavát sorakoztatja fel.A damaszkuszi rózsa hihetetlen bőrfiatalító és feszesítőhatással rendelkezik, melyet már az ókori szépségápolásban is alkalmaztak. Az Különleges kezelést a damaszkuszi rózsa, a fehér alba rózsa és a black baccara rózsa kivonatok érzéki ilata teszi egy elbűvölő, kényeztető szépségkezeléssé,rózsafelhőbe burkolva.

 

Az örök klasszikus- Selection kezelés

A regenerációra szoruló bőr kezelése- alpesi őssejtekkel, melyek védik a bőrsejt DNS-ét, a szőlőkivonat aktivizálja a regenerációs folyamatokat, sheavaj, makadámdió olaj, regenerálja a bőr lipidrétegét, a poliszacharid tartalma révén intenzíven hidratál . Fokozza a bőr , tömörségét, erősíti az elvékonyodott szöveteket. Kápráztató illata pedig egy igazi aromaterápiás élményt nyújt.

 

Thalasso- algás hidratálás

Egy igazi thalassoterápiás kezelés tengeri hatóanyagok szerelmeseinek. A kovamoszatok, a zöld alga, a zöld-kék alga, hidratáltságot nyújt a bőrnek,ásványi anyagokat, aminosavakat és nyomelemeket tartalmaznak, melyek megtisztítják a bőrt a szennyeződésektől,csökkentik a ráncok mélységét. Az alga maszk spirulina alga tartalma feszesíti a kötőszövetet, fehérjetartalma kisimítja bőrt.

HSR Lifting luxuskezelés

A BABOR sikeresen feltárta a bőröregedés rejtélyét és leküzdésének módjait.Széleskörű tudás és teljeskörű kutatás a kulcsa a HSR kiemelkedő hatékonyságának.A HSR lifting luxus termékcsalád 5 csúcsteljesítményü anti ageing hatóanyagot tartalmazó formulával lép fel a ráncok összes típusa ellen. Csökkenti a korral járó természetes rugalmasságvesztést, a kollagénrostok leépülését, kisimítja a bőrt.Az arckontúrok a lifting hatás következtében határozottabbá válnak a ráncok láthatóan és folyamatosan csökkennek. Intenzív feszesítő hatása révén a felső szemhéjat erőteljesen emeli, a nyak ráncokat látványosan csökkenti. 

 

Bővebben

DoctorBabor Ultimate Repair kezelés

A termékcsalád az aktív összetevők esszenciája. A „csodakrémként” is emlegetett készítmény hatásosságát neves plasztikai sebészek és bőrgyógyászok klinikai vizsgálatai is alátámasztják. Intenzív regeneráló és szöveterősítő hatása révén, alkalmas a plasztikai beavatkozások elő és utókezelésére, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, a legyengült, károsodott bőrt intenzíven regenerálja. Alkalmas az égési és hámsérüléses, napégette bőrök, kezelésére,csiszolásos és mezoterápiás kezelések utóápolására, pikkelysömörös bőr kezelésére. Aktív Biogen Plant és magas méhpempő tartalma azonnali enyhülést ad a bőrnek.

Bővebben

DoctorBabor Collagen Booster- Recontouring

A DoctorBabor kezelések a plasztikai sebészeti beavatkozások alternatívái. Magas hatékonyságú specialista az olyan problémák kezelésében, mint rugalmasságvesztés, ráncok,megereszkedett arckontúrok,gravitációs redők, besüpped arcterületek, a szem és ajkak körüli ráncok.hatására feszesednek a támasztószövetek, csökkennek a ráncok,rendeződnek az arcizmok,optimalizálódik az arc V formája, emelkedik a toka. Ezeket a kezeléseket javasolt 6 alkalmas kúrában elvégezni, heti , kéthetenkénti rendszerességgel.

Kúrakezelés vásárlása esetén, a szükséges otthon ápolási termékekre kedvezményt biztosítok!

Bővebben

 

Crash-hialuronos hidratálás

A kezelés egy intenzív ampullával történő feltöltés, melynek alkalmával 3 vagy több hidratáló ampullát dolgozunk be a bőrbe egymás után, a speciális Babor ampullamasszázzsal. A kezelés eredményeként bőröd selymessé és tökéletesen hidratálttá válik.

A kezelés további hatásfokozókkal kiegészithető, egyedi igények szerint, így bőröd a lehető legtöbbet kapja!!!!

Bővebben

 

Sea Creation

 SEA CREATION -A mélytengerek kincsei

Az igazi szépség forrása a tengerek mélyén rejtőzik. A BABOR laboratóriuma a mélytengerek ezen kincseit használva alkotta meg a Sea Creation termékcsaládot.Az intelligens MicroAlgae AP aktív ránctalanító hatóanyag, a hatékony anti-aging fehérjével a Glycocéane GP3-mal kombinálva és az energizáló mikroorganizmus BABOR thermophilus, a SeaCreation THE CREAM-et a teljes körű anti-aging kezelés fő elemeivé tette, melyek fokozzák a bőr sejtenergiáját és ellensúlyozzák az oxidatív stresszt.

Glycocéane GP3-anti-aging protein-Mikroorganizmus a Déli-óceán mélyéről. Glycocéane GP3-anti-aging protein stimulálja a fibroblasztok aktivitását a szövetben. A fibroblasztok a kötőszövetben lévő sejtek, amelyek kollagént termelnek. A kollagén az egyik legfontosabb strukturális molekula az intercelluláris térben, biztosítják a szövet szilárdságát és stabilitását. Minél aktívabbak a fibroblasztok a szövetben, annál több kollagént (I és IV típus) tudnak termelnek, így a bőr tónusosabb, fiatalosabb lesz.

MicroAlgae AP-Intelligens aktív fiatalító hatóanyag az Óceánok 4000 méter mélységéről. Sejtenergiával látják el a mitokondriumokat illetve meggátolják a hipoperoxidációs folyamatokat valamint a HSP – stresszhatást.

Tesztelési eredmények kimutatták, hogy a Sea Creation The Cream és The Serum együttes használatával 4 hónap alatt 5 évet fiatalodtak a résztvevők.

A Sea Creation kezelés, egy igazi hipnotikus élményt adó kezelésrituálé, az óceánok érintésével, speciális masszázsok, masszázskövek alkalmazásával, relaxáló halk zenével, tökéletes nyugalomban.

Add át magad a kényezetésnek, és éld át a déltengerek kincseit feltáró élménykezelést.

A kezelés, egyedi kezelő dobozból történik, melyet a kezelés végeztével hazavihetsz,és folytatásként otthon is tudod bőrödet a tengeri hatóanyagokkal táplálni!

Bővebben

Babor Men

Babor men kezelés
A férfi arcbőrök regeneráló tisztitó kezelése
A Babor Men termékek kifejezetten a férfiak arcbőrére lettek megalkotva. Regenerálják, táplálják, energetizálják, a borotválkozás által igénybevett bőrt. Ezek mellett  feszesitik az arcot, csökkentik a ráncok mélységét. 
 

Bővebben