Doctor Babor Orvoskozmetológiai kezelések

Célzott megoldások egyedi bőrproblémákra.A Doctor Babor termékek, olyan orvoskozmetológiai hatóanyagokat tartalmaznak, melyek bőrgyógyászok és kozmetológusok által lettek kifejlesztve és tesztelve. Kifejezetten magas a hatóanyag tartalmú, öregedésgátló, sejtregeneráló termékek, még a hiperérzékeny bőrű vendégeknek is. Garantáltan gyors, érezhető és látványos eredményt adnak.Erőteljesen tömöritik, a megereszkedett, rugalmatlan arcbőrt, csökkentik a ráncok mélységét, fokozzák a kollagén szintézist. Magas hatásfokkal regenerálják, feszesitik az arc, nyak és dekoltázs bőrét. Újraformázzák és feszesitik a megereszkedett arc és toka vonalát.A kezelésekhez a maszk egyedi igény szerint választható. A kezelés ára a felhasznált hatásfokozó maszkok függvényében változik!  Már az első kezelés is nagyon látványos, de a megfelelő eredmény eléréséhez,  kúraszerüen javasoljuk végezni, 4-6 alkalommal, legalább  kétheti rendszerességgel. Kúrakezelés vásárlása esetén, a szükséges otthonápolási termékek, kedvezményesen vásárolhatók meg kozmetikámban.

 

SKIN RENEWAL-gyümölcssavas bőrmegújító kezelés 50 perc 13 500-
A BABOR gyümölcssavas kezelés, erőteljes bőrmegújítást eredményez. Kizárólag 4-8 alkalmas kúrakezelésben végezzük, heti-kétheti rendszerességgel alkalmazva. a kezelések mellé otthoni termékek használata szükséges, az adott bőrprobléma függvényében. A kezeléskúra alatt fényvédő krém használata szükséges! A kezeléskúra egyszerre hat az összes bőrproblémára, jelentősége a speciális gyümölcsavkombinácó tartalma. Hatására a bőr megújul,frisebb és fiatalabb sejteket erdményez, így további kezelések és termékek eredményének a hatását jelentősen növeli. 
Regenerációra szoruló bőrre az alábbi bőrproblémák esetén
-aknés, tisztátalan bőr
-tág pórusú bőr
-pigmentfoltok esetén
-ráncok esetén
-fakó és sápadt, meggyengült szövetű bőrre

 

LIFTING CELLULAR 70 perc 19 500-tól
A kor előre haladtával a bőr veszít rugalmasságából, feszességéből, tömörségéből, ezáltal megjelennek a ráncok, az arckontúrok megereszkednek, elmosódnak.A multiaktív hialuronsav komplex és a tengeri kollagén intenzíven hidratálja a bőrt és fokozza a rugalmasságát. a 2% os tripeptid tartalom aktiválja a bőr kollagéntermelését. Az ECM Protect csökkenti az elasztin rostok lebomlását. A karnozin stabilizálja a kollagén szerkezetet, antiglikációs hatással rendelkezik, csökkenti a ráncokat és erősíti az elvékonyodott szöveteket. A Lift-Up kivonat feszesíti a nyak területét és megemeli az arckontúrokat. A Filler Complex tömöríti az orca és a homlok területét. A kezeléshez továbbiakban kiegészíthető Collagen Biomatrix maszkkal, mely azonnal csökkenti a bőrben lévő feszültséget, hyaluron és kollagén tartalmánál fogva belülről tölti fel a bőrt. Azonnal hidratált, feszes és nyugodt bőrképet eredményez.
Már meglévő problémák esetén a kezelések elvégzését 6 alkalmas kúrakezelésben ajánljuk, heti- kétheti rendszerességgel, otthoni termékhasználattal.
Megelőző kezelésként 30 éves kortól ajánlott , mivel a bőrben már csökken a kollagén és elasztin szintézise, és a bőr hyaluronsav tartalma.
COLLAGEN BOOSTER – 0% INJECTION 100% LIFTING
Eredménye:
– A szövetek intenzív feszesítéseés a ráncok korrekciója
– A bőr rugalmasságának és egyenletes simaságának, tömörségének növelése
RECONTOURING – Eredménye egy feszes arcbőr, optimálisan feltöltött orcák, és újrakontúrozott állkapocsvonal
Eredménye:
-Az arc körvonalának optimalizálása, a fiatalos állív ( V forma) elérése, az állkapocs vonalának feszesítése, újra definiálása
-Volumenépítés az orcák területén és a homlokon, ráncok korrekciója a szemkörnyéken és a homlok területén

Collagen Biomatrix lapmaszkkal 22 500-

 

PURITY CELLULAR 70 perc 19 500-tól

Az  felnőttkori aknés, gyulladásra hajlamos, tisztátalan bőr , normalizáló kezelése, magas hatóanyag tartalmú koncentrátumokkal. Szabályozza a faggyútermelést  az akut stressz okozta bőrirritációt, és tisztátalanságokat. Egy tisztább, nyugodtabb bőrképet eredményez. Kezeléskúra elvégzése 6-8 alkalom, heti rendszerességgel, mélytisztítások beiktatásával.A  hatásos eredmények eléréséhez,a DOCTOR BABOR Purity Cellular termékek otthoni használata szükséges.           mélytisztítással 20 500-

REFINE CELLULAR 70 perc 19 500-

A kerti zsázsa kivonat kivonat védi a bőrt a környezeti hatásoktól, elősegíti a környezeti szennyezettség okozta káros anyagok lebomlását a bőrből. A nori alga kivonat  véd az UVA sugárzás ellen és erősítia bőr önvédelmi mechanizmusát, és véd a korai bőröregedés ellen. A Retinew A16 ( a retinolhoz hasonlóan) segíti a bőrmegújuló folyamatokat, ezáltal egy frissebb, finomabb bőrfelszínt eredményez. Csökkenti a rozáceás tüneteket, a hyperpigmentációt, finomítja a bőr pórusait és a hegeket.. A kezeléshez ajánlott hatásfokozó speciális DETOXIFYING ALGA PEEL OFF MASZK méregteleníti és feszesíti a bőrt.

 

Bővebben  

REPAIR CELLULAR 70 perc 19 500-

A termékcsalád az aktív összetevők esszenciája. A „csodakrémként” is emlegetett készítmény hatásosságát neves plasztikai sebészek és bőrgyógyászok klinikai vizsgálatai is alátámasztják. Intenzív regeneráló és szöveterősítő hatása révén, alkalmas a plasztikai beavatkozások elő és utókezelésére, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, a legyengült, károsodott bőrt intenzíven regenerálja. Alkalmas az égési és hámsérüléses, napégette bőrök, kezelésére,csiszolásos és mezoterápiás kezelések utóápolására, pikkelysömörös bőr kezelésére. Aktív Biogen Plant és magas méhpempő tartalma azonnali enyhülést ad a bőrnek. Optimalizálja a bőrszövet minőségét, mélyrehatóan és – tartósan regenerálja a bőr természetes védőrétegét. Elősegíti a meggyengült szövetű bőrök megerősítését, serkenti a kollagen matrixának regenerálódását, ezáltal nő a bőr tömörsége, enyhül a ráncok mélysége.

 

Bővebben  

NEURO SENSITIVE CELLULAR 70 perc 19 500-

Az extrém száraz, hiperérzékeny lipidhiányos bőrök hidratáló nyugtató kezelése. A Neuroxyl , ligetszépe olaj, dexpanthenol és mikroezüst tartalmánál fogva azonnalcsökkenti
az égő , viszkető diszkomfort érzetet. Elősegíti a bőr természetes védőrétegének regenerációját, ellenállóképességét és rugalmasságát.

 HYDRO CELLULAR 70  perc 19 500-tól

A tripla hatású hialuronsavval és a HY-3 peptidekkel kívül-belül hosszantartóan hidratálja a bőrt. Belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjeit, csökkenti a nedvességvesztést. Ezáltal a bőr képes sokáig megőrizni hidratáltságát, újra feltöltődik ,50%-al hidratáltabb, simább, teltebb, rugalmasabb lesz. A kezeléshez továbbiakban kiegészíthető Collagen Biomatrix maszkkal, mely azonnal csökkenti a bőrben lévő feszültséget, hyaluron és kollagén tartalmánál fogva belülről tölti fel a bőrt. Azonnal hidratált, feszes és nyugodt bőrképet eredményez. 

Collagen Biomatrix lapmaszkkal 22 500-

Bővebben 

MIKRODERMABRÁZIÓS KEZELÉSEK

MIKRODERMABRÁZIÓ BÁRMELY KEZELÉSBE 4000-

MIKRODERMABRÁZIÓ 60 PERC ARC 13 500-

4 alkalmas bérlet  49 000-

előkészítés,csiszolás, ultrahang, ampulla, nyugtató maszk, zárókrém

MIKRODERMABRÁZIÓS  EXKLÚZÍV KEZELÉS ARC 90 perc 20 900-

4 alkalmas bérlet 69 900-

előkészítés, csiszolás, elektoporáció, peel off maszk, zárókrém