Doctor Babor

Orvos kozmetológiai kezelések

Célzott megoldások egyedi bőrproblémákra.A Doctor Babor termékek bőrgyógyászok és kozmetológusok által lettek kifejlesztve és tesztelve. Kifejezetten magas a hatóanyag tartalmuk öregedésgátló, sejtregeneráló termékek, még az hiperérzékeny bőrű vendégeknek is.Garantáltan gyors, érezhető és látványos eredményt adnak.

Recontouring kezelés

A plasztikai sebészeti beavatkozások alternatívái. Magas hatékonyságú specialista az olyan problémák kezelésében, mint rugalmasságvesztés, ráncok,megereszkedett arckontúrok,gravitációs redők, besüpped arcterületek, a szem és ajkak körüli ráncok.hatására feszesednek a támasztószövetek, csökkennek a ráncok,rendeződnek az arcizmok,optimalizálódik az arc V formája, emelkedik a toka. Ezeket a kezeléseket mindig  4-6 alkalmas kúrakezelésekként végezzük, heti rendszerességgel.Kúrakezelés vásárlása esetén, a szükséges otthon ápolási termékeket kedvezményesen vásárolhatják vendégeink.

Collagen Booster kezelés

Az aktív hatóanyagoknak köszönhetően, stimulálja a kollagén színtézist, helyreállítja a bőr lipidrétegét, tengeri hyaluron és kollagén tartalmánál fogva belülről tölti fel a bőrt, csökkenti a ráncok mélységét. . Ezeket a kezeléseket mindig  4-6 alkalmas kúrakezelésekként végezzük, heti rendszerességgel. Kúrakezelés vásárlása esetén, a szükséges otthon ápolási termékeket kedvezményesen vásárolhatják vendégeink.

Bővebben

Vita C kezelés

Egy extrém erős feszesítő kezelés és védelem a káros környezeti hatások okozta bőröregedés ellen. Felgyorsítja a kollagén, elasztin, fibronektin és laminin szintézíst. Halványítja a pigmentációt. Hidratál és feszesít. . Ezeket a kezeléseket mindig  4-6 alkalmas kúrakezelésekként végezzük, heti rendszerességgel. Kúrakezelés vásárlása esetén, a szükséges otthon ápolási termékeket kedvezményesen vásárolhatják vendégeink.

Bővebben  

Ultimate Repair kezelés

A termékcsalád az aktív összetevők esszenciája. A „csodakrémként” is emlegetett készítmény hatásosságát neves plasztikai sebészek és bőrgyógyászok klinikai vizsgálatai is alátámasztják. Intenzív regeneráló és szöveterősítő hatása révén, alkalmas a plasztikai beavatkozások elő és utókezelésére, gyorsítja a gyógyulási folyamatokat, a legyengült, károsodott bőrt intenzíven regenerálja. Alkalmas az égési és hámsérüléses, napégette bőrök, kezelésére,csiszolásos és mezoterápiás kezelések utóápolására, pikkelysömörös bőr kezelésére. Aktív Biogen Plant és magas méhpempő tartalma azonnali enyhülést ad a bőrnek.

Bővebben  

Hydro Cellular kezelés

A HYDRO CELLULAR a tripla hatású hialuronsavval és a HY-3 peptidekkel kívül-belül hidratálja a bőrt. Belülről fokozza a hialuronsav-szintézist, míg kívülről stabilizálja a bőr nedvességszintjeit, csökkenti a nedvességvesztést. A bőr újra feltöltődik ,50%-al hidratáltabb, simább, teltebb, rugalmasabb lesz.

Bővebben