Babor filozófia

Babor-A Precíziós Bőrápolás Művészete

A Babor arckezelések sikere a személyre szabott bőrápoló termékek használatában és a különleges, kezelési  technikákban rejlik. Az eredménycentrikusság mellett a Babor kezelések olyan speciális masszázstechnikákat alkalmaznak, amelyek nem csak a bőrre, de az egész testre jótékony hatással vannak.

A Babor kozmetikai kezelések, minden korosztálynak, bőrtípusnak tökéletes megoldást tudnak nyújtani.

A rendszeres kozmetikai kezelésekkel, a szakszerű tanácsadás alapján összeállított otthonápolási termékek használatával ,jelentős változást tapasztalható bőr állapotában, rövid idön belül.

A német  BABOR cég a professzionális szépségápolás területén, 1956 óta, az egyik legsikeresebb vállalat. Ez a siker még ma is a cég alapítójának, Dr. Michael Babor elképzelésein alapszik. Saját kutatólaboratóriummal rendelkeznek, melyben folyamatosan új innovációk fejlesztésére törekszenek. Csak tiszta, természetes növényi olajokat és kivonatokat használnak alapanyagként. A természettel és annak értékes aktív összetevőivel tisztelettel bánni munkájuk egyik kulcsfontosságú tényezője. Ennek során organikus termesztésű  nyersanyagokat használnak.  Olyan innovatív és nagy hatékonyságu termékeket állítanak elő, melyeket a bőr kiválóan befogad és hasznosít.

A BABOR  alapítása óta ellenzi az állatkísérleteket, és az abban való részvételt.

 A szigorú minőségi tesztek, garantálják termékeik biztonságosságát és minőségét.

A BABOR  több mint 70 országban van jelen. Az aachen-i tréningközpontban tartott  képzések garantálják, hogy  a kezeléseiket , a világ minden pontján , a Babor metódusok szerint végezzék.

A Babor termékek:

–  PEG mentesek (polietilén-glikol)

– nem tartalmaznak szintetikus szilikonolajat

– nem tartalmaznak bőrirritáló ásványi olajokat

– mentesek a paraffinoktól és azok származékaitól

– nem tartalmaznak parabéneket

– mentesek az állati eredetű anyagoktól.