Alakformáló kezelések

Liposonic 3G Hifu zsírbontás

A liposonic 3G HIFU kezelés során a készülék kezelőfejét magasan fókuszált ultrahang hagyja el, amely a megcélzott rétegben a zsírsejtek teljes nekrózisát( elpusztulását) erdményezi. . A kezelési területen a kezelőfejbe illesztett ultrahang alkotó egység fokozatosan pásztázza át a kijelölt területet, létrehozva ezáltal egy egységes, 576 pontból álló mátrix rácsot. A rácsszerkezet alapját követve a zsírréteg több dimenzióban kezd el vékonyodni, eliminálódni. A pásztázó kezelőfej, a rendkívül sok pont, a magas energia és a precíz mélység-célzás (8 illetve 13mm-en) drasztikus eredményeket produkál egy nagyon gyors kezeléssel.

A kezelést követően a megsemmisült zsírsejtek falát és tartalmát az úgynevezett makrofág sejtek szállítják el. Ezek a sejttörmelékek a nyirokrendszeren át a májig szállítódnak, ahol megtörténik a végleges kiválasztás. A teljes kiürülési folyamathoz 4 hétre van szükség, attól függően, hogy kinek milyen az immunrendszere és a nyirokkeringése. Azonban az aktív zsírbontási folyamat eltarthat 8-12 hétig, ezért amennyiben több alkalmat szeretne a kezelésből, ugyanazon területen,úgy azt 2-3 hónappal későbbre kell időzíteni.Más terület kezelhetősége 3 hét után lehetséges!

A liposonic kezeléseket minden esetben hullámmasszázs kezeléssel kombináljuk, a nyirokkeringés fokozására.

A Liposonic 3G HIFU kezelés nagyon hatásosan kombinálható a Magicpolar rádiőfrekvenciás kezelésekkel.

Alkalmazhatóság:

-zsírpárnák csökkenése

-testkontúrok javítása

-alhasi, problémásabb terület vékonyítása

-térdek belső felén található zsírréteg eltüntetése, mely eddig nehezen elérhető volt egyéb technológiák által

-kar megereszkedett bőrének feszesítése

-cellulitisz kezelés

Kinek ajánljuk a kezelést? –  Mindenkinek, aki szeretné műtét nélkül, természetes módon csinosabbá varázsolni alakját!

-Azoknak, akik szeretnének megszabadulni makacs zsírpárnáktól, és feszesebb testkontúrokra vágynak

-Olyan vendégeinknek, akik szülés után eredeti testkontúrok visszaállítására vágynak

-Azoknak , akik a mozgás és fogyókura ellenére nem tudnak megszabadulni bizonyos makacs zsírpárnáiktól

A kezelés eredményessége

Egy kezelést követően 2-3 hét alatt a kezelt terület körfogatának körülbelül 2,5 cm-es csökkenését lehet elérni, de akár -4cm-t elérhetünk egyetlen kezeléssel.  A lekezelt terület bőrtextúrája szebb, egységesebb lesz. A narancsbőr által okozott gödröcskés bőrfelület csökken, a laza kötőszövet feszesebb lesz és a bőr fenti rétegei alátámasztottabbak lesznek.   Általában elegendő a kezelésből egy alkalom, de problémásabb esetekben 2-3 alkalom is indokolt lehet. Amennyiben szükség lenne ismétlő kezelésre azt 2-3 hónappal később lehet elvégezni. A kezelés nagyon eredményesen kombinálható a  Magicpolar hexapoláris rádiófrekvenciás kezeléssel.

A kezelés ára, lövésszámok alapján kerül kiszámításra!     1 lövés ára 1000-

A kezelés menete

-előzetes konzultáció után, a kezelendő terület fertőtlenítése

-a terület feljelőlése, hűtése

– kezelés- melynek ideje a kezelendő terület nagyságától függ!

Zsírsejtek és bőrfelszín a kezelés előtt
Zsírsejtek és bőrfelszín a kezelés után

A kezeléshez előzetes konzultáció szükséges!

MedPressure 3in1 Nyomásterápiás Hullámmasszázs készülék infra terápiával és izomstimulációval

Nyirokmasszázs-méregtelenítés-Alakformálás

A mai modern kor mozgáshiányos életmódja párosulva a túlsúlyhoz vezető egészségtelen táplálkozással és egyéb, szervezetet terhelő tényezőkkel, a vénás és nyirokkeringési rendszerek működésének gyengüléséhez vezethet.

Esztétikai oldalról ez a szervezet méreganyagokkal való telítődéséhez, a jól ismert cellulit problémák súlyosodásához, pangó folyadékok megjelenéséhez, gyengülő immunrendszerhez vezet, melyek előzetes figyelmeztető jelei egy súlyosbodó és kezelésre szoruló állapotnak.

A nyomásterápia a kontrollált nyomású pneumatikus masszázzsal segít leküzdeni a rendellenességeket, ödéma és perifériás keringési rendellenességek esetén eredményes.

A gépi kompressziós eljárás lényege, hogy a páciens végtagjaira, illetve testére speciálisan kialakított, légkamrákból álló kezelő egységeket helyezünk fel. Az ún. köpeny szabályozottan vezérelt, egymás után felfúvódó légkamrái folyamatosan váltakozó hullámmasszázs effektust idéznek elő. Ez erőteljes élénkítő hatást gyakorol a nyirok- és érkeringésre.

A nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul.

A nyomásterápia olyan mechanikus nyirokmasszázs terápiás módszer, melyet széles körben alkalmaznak fizikoterápiában, kozmetológiában, onkológián és angiológián, amikor a cél drenázs, a vénás és nyirok ödéma csökkentése. Aktiválja a vérkeringést (mind a vénásat, mind a nyirokkeringést), stimulálja a szöveti nedvek felszívódását, és elvezetését a szervezet szűrőinek irányába, segíti a mérgek távozását. Hasznos a visszerek megelőzésében az előzetes tünetek megjelenésekor. Támogatást nyújt operációt követő ödéma, cellulit és túlsúly kezelésekor, plasztikai célú zsírleszívás után. Javítja a gyenge perifériás keringést.

Alakformáló kezelések részeként: rádiófrekvenciás, zsírbontó kezelés után, illetve önálló kezelés kúraként;

-Méregtelenítésre, a nyirokkeringés fokozására

-Ödémás betegeknek az ödéma csökkentésére

-Felhalmozódott salakanyagok kiürítésére

-Nyirokrendszer betegség esetén

-Vénás-keringési rendellenességek esetén, visszér problémákra

-Fájó, dagadt lábakra

-Immunrendszer erősítésre, regenerálásra

A nyomásterápiás kezelés már önmagában is növeli:

-A vér- és nyirokkeringés intenzitását

-A bőr tápanyagellátását, s ezáltal rugalmasságát

-A szövetek rugalmasságát (pl. szülés után)

-Műtétek után az adott terület normális keringésének visszaállítását

-csökkenti:

-A szövetközi folyadék mennyiségét

-A felhalmozódott méreganyagokat

-A visszerek kialakulásának esélyét

-Nyirok- és vénás ödéma kialakulásának esélyét

-A cellulitot és a túlsúlyt

-A trombózis esélyét

-A reumatikus panaszokat

LÁBFEJ ÉS LÁBSZÁR: Serkenti a nyirok- és vérkeringést, megszünteti a lábfájást, lábduzzadást, vénás- és nyiroködémát. Megelőzi a visszerek, ödéma kialakulását, lazítja az izmokat, pihenteti és megújítja a lábfejet és a lábszárat.

COMB, FENÉK ÉS DERÉK: Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a túlsúlyt, visszaadja a bőr rugalmasságát.

HAS: Serkenti az anyagcserét és a méreganyagok elvezetését, ezáltal csökkenti a cellulitot és a túlsúlyt, visszaadja a bőr rugalmasságát, valamint feszesíti a megereszkedett szöveteket (pl. drasztikus fogyás, terhesség után).

KAR: Serkenti a nyirok- és vérkeringést, a méreganyagok elvezetését. Csökkenti a cellulitot, feszesíti a megereszkedett szöveteket.

A nyomásterápiás kezelésnek nincs időkorlátja. Sőt, egyes nagyon súlyos ödémák esetében a kezelések órák hosszat is eltarthatnak. A kozmetikai eljárásokban azonba A kezelés ideje  30-45 perc,mely időtartam természetesen a kezelés céljától függ. A gyakoriságot tekintve a kezelések általában heti 2-3 alkalommal javasoltak, 10 alkalmas kúrában.

Amennyiben túlsúly, zsírfelesleg, cellullit, stb. terápiában kiegészítő kezelésként szerepel alkalmazása, mindig az alakformáló kezelés után használjuk.

gépi nyirokmasszázs 2500 Ft/ 20 perc

Infraterápiás kezelés

Testrészenként külön állítható infrabemenetekkel. Az infravörös karcsúsító kezelés gyorsítja az anyagcserét, mely kimagaslóan gyors természetes útja a súlycsökkenésnek.Az infra kezelés hőmérséklete 70 celsius fokig emelhető.A kezelés a nyomásterápiás kezelés mellé kérhető.

nyirokmasszázs+infra kezelés  4500 Ft/30 perc

Izomstimulációs kezelés-EMS

A készülék elektromos pulzusokat generál, melyekkel a test speciális pontjait stimulálja. Ez a funkció hatékonyan szabályozza a bio-elektromos és hormonháztartást, felgyorsítja azanyagcserét, s ezáltal csökkenti a súlyt és feszesíti a bőrt. Az EMS segítségével végezhetünk fenékemelő kezelést, karfeszesítést, has és comfeszesítő kezeléseket. 5×2 külön szabályozható izomstimuló bemenettel rendelkezik a készülék.

nyirokmasszázs+infra+izomstimulálás 2500 Ft/ 10perc

alak2

Ellenjavallatok

 • vese-, légzőszervi- , keringési- és szívelégtelenség
 • magas vérnyomás (kivéve ha gyógyszerrel kontrollált)

 • elégtelen keringési rendszer, trombózis veszélye
 • láz, fertőző, gyulladásos betegségek
 • jelentős, tekervényes visszértágulás
 • bőrfertőzések
 • nyirokér gyulladás
 • ízületi gyulladás
 • jelentős artériás nyomás-változás
 • szívinfarktus
 • daganatképződés